Totalt slut i kroppen, från topp till tå, efter ett tokjobbigt skivstångsintervall pass, men det är såå skönt och så är det ju roligt också som tur är!
När jag kom hem stod det underbara rosor på köksbordet från min älskade, såå vackra!
Lyxade till middagen och svängde ihop en liten förrätt innan de va dags för saffranspasta med kräftstjärtar. Nu är vi mätta och belåtna och ska sjunka ner i soffan framför någon bra film om vi hittar någon.
Förrätt;
Avokado
Salladsblad
Finhackad rödlök
Löjrom
Toppat med limeskiva och några kräftstjärtar
Dressing: Philadelphiaost/crème fraich, citronsaft, dijonsenap och dill
Kräftstjärtspasta;
1 burk kräftstjärtar
1/2 purjolök
200 gram Philadelphia
1/2 dl vatten
Litet paket saffran
1 msk hummerfond
Cayenpeppar
1/2 saft från lime
1 msk persilja
2 vitlöksklyftor
Svartpeppar & flingsalt
Ruccola
Körsbärstomater
Koka pastan. Fräs purjolök i olivolja i en kastrull. Tillsätt Philadelphian och vatten. Rör ner fond, kryddor och limesaft och låt puttra ihop några minuter. Tillsätt kräftstjärtarna precis innan servering.
Lite fruktsallad finns det alltid plats för
Apelsin, ananas, nektarin, hallon & passionsfrukt
1 kommentarer
Veronica
31 May 2014 18:29
Vad gott!
Kommentera